PRIMER EQUIP: RENOVACIONS

ELS SIS PRIMERS JUGADORS EN RENOVAR PER AL PRÒXIM CURS

Marc Vilà, Albert “Massa”, Álex Lobo, Pol Ros, Jordi Tuscà i Boris Conde són les primeres renovacions per a la pròxima temporada. L’entitat continua treballant en la planificació del curs 2020/2021 i vol lligar com més aviat millor la continuïtat d’homes importants per a l’equip.

De moment, el tècnic, Albert Batllosera, es garanteix tornar a comptar amb un dels jugadors referència en l’aspecte ofensiu: Marc Vilà. El veterà davanter de Vidreres, de 32 anys, tornarà a ser un dels líders de l’equip, en la seva tercera temporada en el CF Lloret.

D’altra banda, l’entitat seguirà apostant, una temporada més, per homes formats en la base, com el lateral dretà Albert “Massa” i el defensa central Àlex Lobo. Són dues renovacions que serveixen per començar a dibuixar la part defensiva de l’equip, que també tornarà a comptar amb el porter Jordi Tuscà i el lateral esquerrà Pol Ros. A més, el jove atacant Boris Conde també continuarà, després de la seva arribada el passat estiu.

Amb l’objectiu de formar un equip competitiu i de garanties per competir per desena temporada consecutiva a la Primera Catalana, l’entitat treballa per tancar més renovacions en les pròximes setmanes. A més, també es podrien anunciar nous fitxatges.

 

Declaracions de l’entrenador, Albert Batllosera:

 

(Foto: Portal 7)

10 de mayo de 2020