PRIMER EQUIP: RENOVACIONS

XAVI APARICIO I ÀLEX FAJARDO TAMBÉ SE SUMEN A LA NOVA TEMPORADA

Es confirmen dues renovacions més per a la pròxima temporada. Un d’ells és Xavi Aparicio, que tot i tenir només 25 anys ja és un dels homes amb més antiguitat de la plantilla i defensarà la samarreta de l’entitat per vuitè curs. Després de superar una greu lesió, espera oferir la seva millor versió, aportant qualitat, competitivitat, polivalència i lideratge a la zona defensiva de l’equip.

D’altra banda, el tècnic, Albert Batllosera, també s’assegura la continuïtat d’un dels jugadors del mig del camp. És Àlex Fajardo, que afrontarà la seva segona temporada en el CF Lloret, després de la seva arribada l’estiu passat. Amb 28 anys, és un jugador amb experiència a la categoria, que seguirà aportant qualitat a la zona de mitjos. El passat curs, va ser un dels homes amb més participació, amb 20 titularitats en 23 jornades.

Amb aquestes dues renovacions, la plantilla ja suma 10 noms per al pròxim curs. A banda d’Aparicio i Fajardo, la resta de jugadors que continuaran són Jordi Tuscà, Edu Poderoso, Álex Lobo, Pol Ros, Albert “Massa”, Boris Conde, Adrián Expósito i Marc Vilà.

 

(Fotos: Portal 7)

14 de mayo de 2020