PRIMER TRIANGULAR SOLIDARI DE VETERANS

El CF Lloret recapta 350 euros en el primer Triangular Solidari de Veterans, en benefici de ForçAME 

Un dels esdeveniments esportius de la Festa Major de Sant Romà de Lloret de Mar va ser la primera edició del Triangular Solidari de Veterans, organitzat pel CF Lloret, amb la participació del Girona FC i el Palamós CF. La jornada festiva va servir per recaptar diners per l’associació lloretenca ForçAME, que destina els seus esforços a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal, en suport a l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona. A través dels sortejos de samarretes d’equips professionals i d’una guardiola solidària, l’entitat ha pogut recaptar 350 euros, que han estat entregats íntegrament a l’associació benèfica.

Equip de veterans del CF Lloret

Pel que fa a l’aspecte esportiu, que era secundari, el guanyador del triangular va ser el Girona FC, que va superar al Palamós CF, que va ser el segon, i al CF Lloret, que va acabar en el tercer lloc. Els tres equips van oferir un bon espectacle futbolístic i molts dels jugadors van demostrar que, tot i que han passat els anys, la qualitat futbolística segueix intacta. La cita va comptar amb jugadors destacats com Albert Serra i Òscar Serrano, en el Girona, o Joan Carrillo, en el Palamós, entre molts altres.

Els jugadors de segon any de l’Escoleta

Cal destacar que la jornada es va obrir amb un partit de l’Escoleta del CF Lloret -els més petits de l’entitat-, que van jugar davant del Caldes de Malavella. Hi van participar els jugadors nascuts l’any 2014 que van compartir una botifarrada amb els participants de l’equip visitant.

Declaracions del president del CF Lloret, Eduard Coloma, i del president de l’associació ForçAME, Pipo Molina:

 

Entrega del trofeu de campió al Girona per part de Pipo Molina, president de ForçAME

 

Entrega del trofeu de subcampió al Palamós CF, per part del president del CF Lloret, Eduard Coloma

 

Entrega del trofeu de tercer classificat al CF Lloret, per part de la regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany