Si s’han de defensar, també en saben

El Club de Futbol Lloret va empatar (1-1) a Torres de Palau davant del Juvenil de Divisió d’Honor del Girona, aquest dissabte a la tarda. Es tracta del segon empat que suma l’equip, després de la sortida a Sant Feliu de Guíxols. La resta de resultats han estat favorables.

Va ser un duel molt igualat i amb un alt ritme de joc, en què els lloretencs van mostrar una bona imatge, especialment en l’aspecte defensiu. El gol del Lloret va ser obra de Marc Vilà, que va servir per avançar als seus. L’empat va arribar en l’últim minut, en un penal. El partit, a més, va servir per simular la primera jornada de lliga, que portarà l’equip al camp del Sant Joan de Montcada, amb un terreny de joc molt similar, pel que fa a les dimensions, que el de Torres de Palau.

La competició oficial a la Primera Catalana torna el pròxim diumenge. El Lloret jugarà a Montcada i Reixac a partir de les 20.00 h. Abans, aquest dimecres, la primera plantilla jugarà l’últim amistós de la pretemporada. Serà a Vidreres, amb motiu de la Festa Major del municipi selvatà.

 

Escolta les valoracions del migcampista Fran Chamizo.