Riky, Poderoso i Aparicio, els jugadors amb més temporades seguides en el club

La joventut i la qualitat són dos dels ingredients principals que ha volgut combinar, per aquest curs, l’entrenador del Primer Equip, Albert Batllosera. Amb la mitjana d’edat més jove dels darrers anys, la plantilla continua comptant amb homes que ja fa molts anys que es troben lligats al Club de Futbol Lloret. Els jugadors amb més antiguitat, en temporades consecutives, són Riky Serralunga, Edu Poderoso i Xavi Aparicio.

Riky, el capità de l’equip, afronta enguany el seu dotzè curs en el Primer Equip de l’entitat. Per tant, més d’una dècada. De fet, en categoria amateur, el migcampista només ha vestit la samarreta del Lloret, després del seu debut quan només tenia 17 anys, a les ordres de Fede Domínguez, en una temporada especial: la de l’ascens a la Preferent Territorial amb una promoció davant de la Barceloneta. El segueixen Edu Poderoso i Xavi Aparicio. En el cas del defensa central, són 7 temporades seguides les que suma. Recordem que Poderoso, però, tot i arribar l’estiu del 2012, ja havia format part del Lloret amb anterioritat. Pel que fa a Aparicio, el lateral suma 6 anys consecutius, després del seu fitxatge, el març del 2014.

Els tres han estat sempre homes importants pels diferents entrenadors amb els quals han coincidit: des de Fede Domínguez fins a Albert Batllosera, passant per Edu Urdiales i José Ángel Valero. Aquesta temporada, seguiran defensant l’escut i aportant l’experiència necessària per a la Primera Catalana, des de les diferents línies de l’equip.