Quasi una dotzena de gols per començar

El nou Lloret d’Albert Batllosera s’ha estrenat amb una doble cita. Divendres, l’equip va superar el Malgrat de la Tercera Catalana (5-1) i dissabte, triomf davant de l’Escala de la Segona Catalana (6-0). En tots dos enfrontaments, els lloretencs van mostrar una bona imatge, tot i haver realitzat, només, cinc sessions preparatòries.

 

CF LLORET 5 – 1 CD MALGRAT

L’estrena va ser divendres, a casa, contra un Malgrat que va veure com el Lloret aprofitava la primera ocasió per avançar-se, per mitjà d’Adrián Expósito. Els homes de Batllosera van marxar al descans amb un momentani 2-0, després del gol de Sergi Caimel, jugador a prova. A la represa, Marc Vilà, de penal, va fer el tercer, i Sergio García, un altre home que es troba fent pretemporada amb l’equip, va establir la quarta diana. El cinquè va ser obra de Josep Velis i els visitants, a poc pel final, van fer el definitiu 5-1. L’anècdota del partit va ser el debut del juvenil Adrià Anguita, que amb només 16 anys va jugar 30 minuts del segon temps.

 

CF LLORET 6 – 0 FC L’ESCALA

L’endemà, davant d’un rival de superior categoria com l’Escala, el Lloret va oferir, de  nou, una gran imatge, amb bon joc i intensitat. L’alt ritme que va imposar l’equip va provocar que, gairebé a la mitja hora, el marcador fos d’un 5-0 momentani. Finalment, van ser un 6-0, després d’una segona part més igualada i exigent per part dels de l’Alt Empordà. Els golejadors lloretencs d’aquest partit van ser Marc Vila i Adrián Expósito, tots dos per partida doble, Josep Velis i Albert Puntí.

 

Després d’un dia de descans, l’equip tornarà als entrenaments aquest dilluns. A més, també hi haurà sessions preparatòries dimarts i divendres, en una setmana en què s’han programat dues cites. La primera serà dijous, en què es disputarà un partit amistós al camp del Sant Ponç, a Girona (21.00 h). La segona arribarà dissabte, amb la celebració, a Lloret de Mar, de la 15a edició del Triangular Selva Marítima (19.00 h), en què els homes d’Albert Batllosera s’enfrontaran al Blanes i al Tossa.

 

(Font de la imatge: FCF)