MARC VILÀ, A PUNT PER TORNAR A JUGAR

L’ACTUALITAT DEL PRIMER EQUIP

Marc Vilà:

“No recordo res, em vaig despertar 12 hores després a l’hospital i vaig veure el què tenia»

 

Marc Vilà tornarà a la convocatòria del Primer Equip després d’un mes de baixa, a causa del fort cop al cap que va rebre en l’últim partit del 2018. Va ser al camp del Llagostera “B”, en un xoc amb el porter rival. Recordem que el davanter va haver de ser traslladat en ambulància, per aquest incident produït a la primera part del partit, que va fer que perdés el coneixement. Va passar la nit en observació a l’Hospital Josep Trueta de Girona i l’endemà ja va poder tornar a casa. Aquest passat dilluns, ha rebut l’alta mèdica, després d’uns entrenaments al marge del grup.

El retorn a la convocatòria de Vilà serà la novetat més destacada pel tècnic, Albert Batllosera, que la setmana passada no va poder comptar amb cap dels quatre davanters de l’equip.

El jugador, de 31 anys i resident a Vidreres, va arribar al Lloret aquest estiu, procedent del Tona. Tot i aquest temps d’inactivitat, és el màxim golejador de l’equip, amb 8 gols en 14 partits, i ocupa el quart lloc en el rànquing d’anotadors de la Primera Catalana. Entre els 10 primers de la taula de golejadors de la competició també hi ha dos davanters més del conjunt lloretenc: Rubén Martínez “Peke” i Adrián Expósito, tots dos amb 7 gols.