LES REACCIONS DELS PROTAGONISTES: NARCÍS CABALLERO

EL RETORN DESPRÉS D’UNA LLARGA LESIÓ

Narcís Caballero:

“Els ànims que he rebut aquest temps han estat clau per seguir amb la recuperació”

 

Narcís Caballero va estrenar-se com a titular aquesta passada jornada amb el Club de Futbol Lloret, després de superar una lesió que l’ha mantingut fora dels terrenys de joc durant més d’un any. El davanter de 23 anys i amb residència a Blanes, va ser un dels escollits per a formar en l’onze inicial del tècnic, Albert Batllosera, en la victòria al camp del Can Vidalet. El jugador, però, ja havia disputat minuts en les darreres jornades fent, fins i tot, dos gols, davant del Banyoles i l’Argentona.

Narcís Caballero va patir, l’estiu del 2017, un trencament del lligament creuat anterior i del lligament extern de la cama esquerra. Aquesta lesió l’ha obligat a passar en dues ocasions pel quiròfan. El mateix davanter ha explicat en una entrevista a Nova Ràdio Lloret que ha estat un temps d’inactivitat molt dur d’afrontar i ha recordat que va patir aquesta lesió en la disputa del torneig Selva Marítima, a Blanes, en una acció dels últims minuts del partit. El jugador també ha destacat que el suport de tècnics i companys ha estat molt necessari per completar una bona i ràpida recuperació.

Narcís Caballero va arribar al Club de Futbol Lloret en etapa Juvenil i aquest és el seu quart curs com a jugador de la primera plantilla.