Els primers gols de Fili

AT. SANT PONÇ 1 – 3 CF LLORET

El CF Lloret va disputar, aquest dijous, el seu tercer partit amistós de pretemporada, amb victòria per 1-3 davant del Sant Ponç de la Tercera Catalana. Els golejadors del partit van ser Diego “Fili”, per partida doble, i Adrián Expósito.

Els homes d’Albert Batllosera van tornar a mostrar una bona imatge, especialment durant el primer temps, tot i no comptar encara amb la totalitat de la plantilla. Mentre una part de l’equip disputava aquest amistós, una altra s’exercitava a Lloret a les ordres del preparador físic, Àlex Bertran. A Girona, control de l’esfèrica, amb domini del joc i encert. A la represa, però, tot i el bon treball físic, l’equip va acusar la fatiga i no va poder tenir continuïtat en les seves accions. Fili va ser un dels homes més destacats, amb un doblet que va suposar, també, els seus primers gols amb la samarreta del Primer Equip. Adrián Expósito no va faltar a la cita golejadora, anotant la seva quarta diana de la pretemporada.

Aquest dissabte, 15è Triangular Selva Marítima, amb la UE Tossa i el CD Blanes. Serà en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, a partir de les 19.00 h.