El 15è Selva Marítima es disputa, aquest dissabte, a Lloret

Cita destacada, aquest dissabte, pel CF Lloret, en la disputa del 15è Triangular Selva Marítima. A partir de les 19.00 h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar, se celebrarà la jornada més esperada de la pretemporada, en què els homes d’Albert Batllosera jugaran davant de la UE Tossa i el CD Blanes.

Els horaris dels partits seran els següents:

19.00 h: UE Tossa – CD Blanes

20.00 h: CF Lloret – perdedor 1r partit

21.00 h: CF Lloret – guanyador 1r partit

 

El president de l’entitat, Eduard Coloma, assenyala que és un torneig amistós però on hi ha una rivalitat sana entre els tres conjunts, amb jugadors que han passat per les diferents entitats participants. A més, convida a tothom a gaudir de la tarda futbolística a Lloret de Mar.

Escolta l’entrevista a Eduard Coloma, emesa en el programa “Bon dia, bona hora” de Nova Ràdio Lloret, aquest passat dimarts:

 

Tres anys sense guanyar el triangular, després de cinc triomfs consecutius

En els darrers anys, els lloretencs han estat l’equip que més vegades ha aixecat el trofeu de campions, tot i que fa tres anys que no el guanyen. En la passada edició, tot i que el guanyador, per resultats, hauria estat el Lloret, es va decidir no donar validesa als marcadors, en solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, del 17 d’agost. En el 2016, el millor equip va ser el Tossa, mentre que el torneig del 2015 no es va poder disputar a causa de la intensa pluja, que va deixar impracticable la gespa de la Ciutat Esportiva de Blanes.

Imatge del camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes, amb la intensa pluja.

L’últim Selva Marítima guanyat pel Lloret va ser l’11è, de l’any 2014, celebrat a Lloret de Mar. D’aquell dia, només queden cinc jugadors a l’actual plantilla: Riky, Poderoso, Aparicio, Peke i Bader. En l’equip, entrenat per Edu Urdiales, hi havia homes ja retirats com Jaume Prado o l’actual preparador físic, Àlex Bertran. El trofeu el va aixecar, com a capità, Jordi Valls, que enguany visitarà el Camp Municipal d’Esports amb la samarreta del Blanes.

Foto grup de l’11a edició del triangular, amb el Lloret com a guanyador.

 

Guanyadors de les últimes edicions del Triangular Selva Marítima:

14è Selva Marítima (2017): Sense guanyador

13è (2016): UE Tossa

12è (2015): Suspès per la pluja

11è (2014): CF Lloret

10è (2013): CF Lloret

9è (2012): CF Lloret

8è (2011): CF Lloret

7è (2010): CF Lloret

6è (2009): CD Blanes