COMUNICAT OFICIAL: ALBERT BATLLOSERA

ALBERT BATLLOSERA ALLARGA EL SEU CONTRACTE UN ANY MÉS

El CF Lloret ha arribat a un acord amb Albert Batllosera perquè continuï com a entrenador del Primer Equip. D’aquesta manera, el tècnic afrontarà la seva tercera temporada al capdavant de l’equip, després que s’incorporés a l’staff d’Edu Urdiales l’estiu del 2017. Recordem que va agafar el relleu d’Urdiales en la segona volta de la temporada 2017/2018 i va assolir la permanència a la Primera Catalana, objectiu que ha tornat a aconseguir aquest curs.

Batllosera, que també va formar part de l’entitat anys enrere com a jugador i entrenador de la base, es mostra satisfet amb l’acord i assegura que «Lloret és casa meva, tenia clar que era una de les primeres opcions i crec que podrem construir un bon equip per a la pròxima temporada». Per la seva part, el president, Eduard Coloma, també valora la continuïtat del tècnic de manera positiva. Ha explicat que «confiem molt en el seu treball i considerem que és el tècnic ideal per una entitat com el Club de Futbol Lloret».

Ara, l’entrenador ja planifica la temporada 2019/2020. En les pròximes setmanes es coneixerà el futur dels diferents jugadors de l’actual plantilla del Primer Equip.